gras
Content top

U bevindt zich hier: Home / Toepassingen / Indoor Golf

Indoor Golf

Golf is de afgelopen jaren steeds meer populairder geworden. De verwachting is dat met een aantal jaren golf in de top 3e  staat van meest gespeelde sport in Nederland.

Het nadeel hiervan is dat golf doorgaans buiten gespeeld wordt en (nog) niet binnen. Tot nu. Easylawn is specialst in het aanleggen van indoor golfbanen.

Ontwerpen van een indoor golgbaan

Om aan de slag te gaan komen wij bij u langs om de ruimte te bekijken. Wij bespreken uw wensen en bekijken welke mogelijkheden er zijn in de ruimte, waar de golfbanen gebouwd dienen te worden. Wij gaan vervolgens met onze ontwerpers aan tafel om een ontwerp te maken.

Aanleg

Zodra alle ontwerpen goed gekeurd zijn gaan we van start met de aanleg. Van alle banen wordt een mal gemaakt, waarin het kunstgras gelegd gaat worden. Eventuele hindernissen worden hierin meegenomen.

Netten worden geplaatst om de tee, zodat u uw slag kunt oefenen.

Onderhoud

Jaarlijks komen wij éénmalig alle banen schoonmaken, zodat de spelers jarenlang op de beste kwaliteit kunnen spelen. Hiervoor kunnen wij een onderhoudscontract aflsuiten of jaarlijks afspraken over maken wat u aan onderhoud verricht en wat wij voor u kunnen verzorgen.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak om persoonlijk alles te bespreken en uw ruimte te bekijken.

Bekijk hieronder de indoorgolf baan in Eindhoven

Indoorgolf kunstgras EindhovenBinnen golfen met putting greenGolf kunstgras voor binnen met netten
Indoor golf kunstgrasveld EindhovenIndoor putting green met kunstgrasIndoorgolf green met kunstgrasIndoorgolf kunstgras met target green
Content bottom