gras
Content top

U bevindt zich hier: Home / Ontwerpen

Ontwerpen van een golfbaan of midgetgolfbaan

Waarom is het nodig om een ontwerp en inrichtingsplan te ontwikkelen?

Een plan helpt niet alleen fouten te vermijden, geld, tijd, overbodige arbeid en ergernis te besparen, maar het is ook een werkje dat plezier geeft.  Op de tekentafel is een kunstgrasveld makkelijker aan te passen dan bij een golf-, midgetgolfbaan of in de tuin. Met behulp van een goed plan kan het kunstgrasveld op de meest economische wijze het beste worden gemaakt.

Ontwerp en richt uw speel-, sportveld of tuin in samen met het kunstgras van Easylawn!

De stappen

1. INVENTARISEREN VAN DE MOGELIJKHEDEN EN WENSEN

Voordat u met ons aan de slag gaat moet u eerst eens voor uw zelf een wensenpakket samenstellen. Maak een lijst van wensen die u zoud kunnen koesteren.

2. PLATTEGROND

Terreininventarisatie, inmeten/landmeten bestaande situatie met woning met evt. bomen, niveau-verschillen etc. Vaststellen bodemgesteldheid. Maken van foto’s van de bestaande situatie. Gegevens verwerken tot basisplattegrond.

3. ONTWERP

Maken van een ontwerp/praatstuk met aandacht voor materiaal toepassingen. Presentatie, middels kleuren tekening. Verwerking van commentaar tot het definitieve ontwerp. Rekening houden met eventuele valzones (met onze valdempende ondergrond)

4. EVENTUEEL BEPLANTINGSPLAN

Maken van een beplantingsplan, afgestemd op de wensen en de mogelijkheden. Doorspreken van beplantingsplan, verwerken van het commentaar tot het definitieve ontwerp met bij behorende plantlijsten.

5. BESPREKING EN UITVOERING

Bent u helemaal tevreden met het ontwerp wat onze ontwerpers samen met u hebben ontwikkeld? We maken afspraken met elkaar over een verdere uitvoering en vervolgstappen.

Wenst u in contact te komen om samen een ontwerp te bespreken?

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak bij u op locatie om te inventariseren wat uw wensen zijn. Onze projectleider zal gezamenlijk met u alle mogelijkheden over het ontwerpen doornemen en een actieplan opstellen.

Wilt u een afspraak maken of een offerte aanvragen? Mail info@easylawn.nl of bel 023-30 400 18.

Content bottom