gras
Content top

U bevindt zich hier: Home / Toepassingen / Midgetgolf

Midgetgolf kunstgras aanleg en renoveren

Wilt u uw midgetgolf terrein voorzien van kunstgras? Of wilt u uw bestaande midgetgolfbanen renoveren met kunstgras?

Easylawn is de specialist in het ontwerpen, installeren, renoveren en onderhouden van midgetgolf banen met kunstgras.

Een nieuwe midgetgolf baan aanleggen

Wilt u uw midgetgolfbaan voorzien van kunstgras? Easylawn is de specialist in het aanleggen van midgetgolfbanen met kunstgras. Wij adviseren u op locatie, hanteren een open calculatie, ontwerpen, installeren en onderhouden uw golfbaan.

Voordelen van kunstgras op uw midgetgolfbaan zijn onder andere;

  • Een stuk goedkoper dan vervangen of aanleggen van speelplaten
  • Geeft een natuurlijke uitstraling
  • Weinig onderhoud
  • Na een regenbui kunnen de gasten vrijwel direct weer verder gaan met midgetgolfen
  • Het kunstgras is snel aan te leggen, waardoor uw gasten snel kunnen komen golfen

Renoveren van bestaande golfbanen

Zijn de oude speelplaten van uw huidige golfbaan aan vervanging toe? Dan kunt u de speelplaten uiteraard vervangen voor nieuwe. Maar heeft u wel eens gedacht aan kunstgras, wat u op uw oude speelplaten kunt  plaatsen? Easylawn is gespecialiseerd in het plaatsen van kunstgras, verkrijgbaar in de kleuren rood, groen en blauw, op uw bestaande speelplaten.

Door het gebruik van kunstgras krijgen de banen een natuurlijke en levendige uitstraling. Uw midgetgolfbaan wordt zichtbaarder en daardoor attractiever voor uw gasten. Laat u voorlichten over de renovatiemogelijkheden en neem contact op met onze specialisten. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs en geven u advies op maat.

Ontwerpen en installeren

In samenwerking met Frank Stegers, onze ontwerper, gaan wij met u om de tafel om de ruimte van uw midgetgolfbaan te bespreken. Aan de hand van uw wensen maken wij een ontwerp.

Na overleg, een definitief ontwerp en uw akkoord gaan onze installateurs aan de slag en zullen zij de midgetgolfbanen gaan installeren.

Accessoires

Bij een renovatie van uw midgetgolfbaan kunt u ook bij ons terecht voor de verkoop van alle soorten hindernissen, en speelplaten. Deze kunnen wij bevestigen op uw bestaande midgetgolf terrein of inbouwen in de nieuw aan te leggen midgetgolfbaan, eventueel met kunstgras.

Bekijk hier alle accessoires die wij in ons assortiment hebben.
Amstelpark midgetgolf Amsterdam | EasylawnMidgetgolf kunstgras eindresultaat Amstelpark | EasylawnAmstelpark midgetgolf Amsterdam op kunstgras | Easylawn
Aanleg putting green Amstelpark | EasylawnMidgetgolf kunstgras snijden Amstelpark | Easylawn
Content bottom